Kratka predstavitev Ekošanka

Ekošank je ime za vozilo, ki ima pogon na človeško silo in kot že ime pove, tudi šank. Ima 10 pedalov, kateri so lahko gnani individualno. Iz pedalov je prenos na dve glavni gredi, te pa prek multiplikatorja na menjalnik zadaj. Ekošank ima tudi osvetljen šank in pozicijske luči s smerniki, po tanovem pa tudi kar močne LED reflektorje za razsvetljitev vozišča.

Vozilo je bilo narejeno za maturantsko parado 2007, saj smo tisto leto opravili maturo. Ideja je bila naša, glavni izvajalec, svetovalec in konstruktor pa je bil g. Tone Šinkovec. Mi pa smo naredili vse kar je lesenega, pa tudi vse kar se osvetlitve in elektrike na splošno tiče.

Kratka predstavitev v obliki slideshowa je tukaj na desni. Več opisa pa je tu spodaj, kjer sproti objavljam vse posodobitve in dogodke v vezi z Ekošankom. Na kratko je tudi opisana zgodovina Ekošanka.

Želim vam prijeten ogled, pa ne se ustrašit kaj pokomentirat.

sreda, 6. julij 2011

Slike

Ker je MojAlbum spremenil linke do slik, so le te izginile iz objav v tem spletniku. Ker je nova spletna stran v pripravi in ker je pod vsako objavo link do spletnega albuma, ki še deluje, ne bom popravljal linkov, ker je preprosto preveč dela.

2 komentarja:

Marko pravi ...

Samo škoda da to delajo take bolj velike strani, pred kratkim je to naredu tudi shrani .si

Marko pravi ...

Prav cenovno se mi zdi zelo smešno.